Fostul baron al Constanței, Nicușor Constantinescu a primit joi cea de-a cincea sentință de condamnare la închisoare, 8 ani cu executare pentru un prejudiciu de aproximativ 8 milioane euro. Până în prezent, Constantinescu a primit condamnări definitive însumând 32 de ani de pușcărie.

În fața acestei noi sentințe, Nicușor Constantinescu, aflat încarcerat de mai bine de 6 ani, a comentat pe Facebook situația, spunând că este „politicianul condamnat la cei mai mulți ani de închisoare din România”.

„Așa cum probabil ați aflat din presă, Curtea de Apel Galați a menținut decizia Tribunalului Constanta și m-a condamnat la încă 8 ani de închisoare cu executare in dosarul Fundațiilor Thalia si Fantasio . În opinia justiției din Romania, a duce la îndeplinire hotărâri de Consiliu Județean reprezintă o fapta penală!

Așa cum am declarat și în anul 2015, ,,Problema este că sunt judecat penal pentru hotărâri ale Consiliului Județean care sunt supuse contenciosului administrativ, nu faptelor penale. Este un abuz”! Probabil că interviul acordat postului de televiziune Realitatea Plus a deranjat sistemul , astfel încât am fost condamnat ,din nou,la o pedeapsă cumplită,tot pentru abuz in serviciu ,devenind politicianul condamnat la cei mai mulți ani de închisoare din România!”, a declarat Nicușor Constantinescu.

(Visited 4.856 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.