Aflat în vizită de lucru pentru a evalua rezultatele finale ale proiectului, așa cum face orice politician aflat în campanie electorală, primarul Decebal Făgădău s-a întâlnit și cu locatarii din zonă, cărora le-a transmis că este dezamăgit că nu au făcut nimic în zonă.

Potrivit reprezentanților Primăriei, edilul Decebal Făgădău, a avut o nouă întâlnire cu locatarii din zonă seara trecută:

„Din tot ceea ce am stabilit la întâlnirea precedentă, singurii care au făcut ceva suntem noi. Sunt dezamăgit să văd că niciuna dintre asociațiile de proprietari nu a făcut nimic. Data trecută ne-am împărțit fiecare responsabilitățile.

Noi am făcut parcări, am pus platforma de gunoi iar acum marcăm și cealaltă parcare. Proprietatea presupune și drepturi, dar și obligații. Colegii mei de la poliția locală vor veni periodic și vor verifica dacă se păstrează curățenia. Dacă vom găsi gunoaie, vom amenda asociațiile.”

Aceasta este strada reabilitată de Primărie

Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

În același timp, angajații Direcției Gestionare Servicii Publice au montat pe strada Păun Pincio o platformă modulară supraterană pentru colectarea deșeurilor, au toaletat arborii și au tuns gardul viu.

(Visited 809 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.