Umor

O constănțeancă a născut gemeni în mașină, pe Lăpușneanu. Când a plecat de acasă nici nu era gravidă

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 noiembrie, 2023

Scene emoționante astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. O femeie a născut gemeni chiar în mașină, în trafic, în apropiere de intersecția de la ICIL. Din cauza ambuteiajului, constănțeanca nu a putut să ajungă la spital și să beneficieze de ajutorul medicilor, dar nu a fost nicio problemă. Zeci de șoferi, alături de care noii părinți au petrecut ultimele luni în trafic, au sărit să o ajute pe femeia aflată în chinurile facerii.

„Îi cunoșteam pe soții Blocăjel încă de acum 10 luni când ne-am intersectat undeva în zona Dacia. De atunci stăm aici împreună, ba cu-a-ntâia, ba cu-a doua, a trecut timpul. Doamna nici nu era însărcinată pe vremea aceea, cred că undeva pe la Trocadero s-a întâmplat amorul”, și-a adus aminte, zâmbind rușinat, unul dinte participanții la trafic, Mitică Șofrână, care va deveni și nașul nou-născuților.

Fericitul tătic, Viorel Blocăjel, își amintește că era o friguroasă zi de februarie când s-a pus la drum cu soția în mașina familiei. Au plecat din Tomis Nord cu gândul de a ajunge până în Poarta 6 la o mătușă bolnavă. Iată că după aproape un an mai au puțin și ajung, dar nu doi, ci patru, deși, din păcate, mătușa a decedat între timp.

„Plecasem să îi ducem ceva de mâncare și am luat-o pe Lăpușeanu. Abia prin aprilie ne-am dat seama că am greșit drumul, dar nu mai aveam ce face. Cel mai greu a fost în intersecție la Trocadero unde am stat vreo 2 luni. Cred că acolo s-a produs și sarcina, mai mult de plictiseală. Oricum, până la Crăciun sperăm să ajungem la Gară”, povestește Viorel.

Actualitate