Social

O tânără mămică din Constanța are nevoie de ajutor pentru a lupta împotriva cancerului

Ștefania Echimescu este make-up artist, are 29 de ani și este mama a doi copii. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în metastază grad IV. Ca orice mamă, care își iubește enorm copiii și ar vrea să fie lângă ei cât mai mult, Ștefania luptă să trăiască.

Scris de 
 pe data 
7 mai, 2019

Cambridge School of Constanța a lansat o campanie prin care o puteți ajuta pe Ștefania să lupte în continuare, să rămână în viață alături de familie și cei doi copii ai săi.

Pentru că în România, medicii nu îi dau prea multe șanse, Ștefania trebuie să ajungă la o clinică din străinătate, unde costurile nu pot fi suportate doar de familie și prieteni.

Miercuri, 8 mai, tânăra mamă va merge în Turcia pentru mai multe investigații și începerea tratamentului.

Azi, aici și acum oferim sprijinul nostru pentru cei doi copii minunați carora timpul le poate răpi mămica. Suntem alături de doamna Echimescu Ștefania, în vârstă de 29 ani, care a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în metastază grad IV. Miercuri, 8 mai pornește spre Turcia pentru mai multe investigații și începerea tratamentului.

Haideți să o însoțim în lupta cu această boală cu gânduri bune, dar si cu ajutor material“, transmit cei de la Cambridge School of Constanța.

Astfel, donațiile pot fi efectuate în: CONT RONRO10BTRL01401201U29256XX sau CONT EURORO82BTRL01404201U29256XX, dar și prin PayPalpaypal.me/impreunapentrustefan

Conturile sunt deschise pe numele Echimescu Ștefania la Banca Transilvania.

 

Actualitate