Constanța

Operații ginecologice gratuite în Constanța, la Isis Hospital

ISIS Hospital, operații ginecologice, ginecologie

După ce, în decurs de 2 ani, sute de paciente au benficiat de intervenţii ginecologice gratuite, Isis Hospital relansează Campania de tratamente chirurgicale gratuite.

Scris de 
 pe data 
31 ianuarie, 2018

Proiectul social intitulat “Operatii ginecologice gratuite” a ajuns la cea de-a cincea etapă, de fiecare dată fiind un real sprijin pentru femeile care necesitau intervenţie dar pentru care condiţia financiară a impus amânarea ei.
Programul vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu probleme în sfera ginecologică, diagnosticate sau care manifestă simptome deranjante.
Începând cu data de 18 ianuarie, echipa de medici va răspunde solicitărilor în cadrul unui program de consultaţii dedicate acestui proiect. Echipa medicală, alcătuită din 8 specialişti, este pregătită să asigure intervenţii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical: histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian/fibromului uterin, tratamentul incontinenţei urinare, prolapsul genital şi toate afecţiunile colului uterin. Costul unei intervenţii chirurgicale în Isis Hospital este de 1.200 de euro, suportată integral de unitatea medicală, pe parcursul derulării acestei campanii.
Femeile trebuie să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Dacă există indicaţia de operaţie, medicii ginecologi vor recomanda investigaţii premergătoare intervenţiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate de pacientă (analize de sânge, consult preanestezic, RX pulmonar, EKG). De altfel, singurele costuri pe care le are pacienta, pe lângă cele ale analizelor, sunt reprezentate de zilele de spitalizare necesare postperator, 3-5 zile în funcţie de evoluţie şi recomandarea medicală. Costul unei zile de internare este de 300 de lei.
Pacientele vor fi supravegheate permanent de un nucleu medical şi vor primi o alimentaţie personalizată, stabilită de medicul nutriţionist. Condiţiile de spitalizare sunt premium, în saloane modernizate, dotate corespunzător şi conectate cu echipa de monitorizare.
Femeile care doresc să se înscrie în programul gratuit se vor programa telefonic la 07 ISIS ISIS – 07 4747 4747 urmând a se prezenta la medic cu dosarul de investigaţii şi analize efectuate anterior, rezultatele investigaţiilor din pachetul preoperator, bilet de trimitere de la medicul de familie şi cardul de sănătate.

Actualitate