Actualitate Constanța

Orașul în care viceprimarul hrănește maidanezii. Haită de câini, stăpână pe un loc de joacă din cartierul Poarta 6

Un constănțean a surprins și fotografiat o haită de nouă câini fără stăpân în perimetrul unui loc de joacă din cartierul Poarta 6.

Scris de 
 pe data 
6 mai, 2022

Imaginile cu cei nouă maidanezi au fost publicate pe grupul de Facebook „Constanța constănțenilor“ în cursul dimineții de vineri, 6 mai, 2022. „O imagine comună pentru acest cartier, plin de haite de câini agresivi“, este descrierea ce însoțește fotografiile.

Problema câinilor fără stăpân, care s-au înmulțit considerabil în cartierul Poarta 6, nu este nouă pentru locuitorii din zonă, însă reprezentanții administrației locale nu au făcut nimic până în prezent.

Viceprimarul PNL Ionuț Rusu, cel care ar fi trebuit să gestioneze situația, admitea faptul că foarte multe „cartiere constănțene sunt încă pline de câini fără stăpân“, adăugând că „nu toți sunt agresivi. Ba dimpotrivă, unii dintre ei nu își doresc altceva decât un acoperiș deasupra capului“.

Cu toate acestea, Rusu nu a precizat și dacă ar fi dispus să-și ducă propriii copii la un loc de joacă unde stau tolăniți nouă maidanezi și să afle dacă aceștia sunt sau nu agresivi.

Același Ionuț Rusu declara nonșalant că este unul dintre cei care hrănește patrupedele fără stăpân din cartierul său, în ciuda faptului că vecinii sunt revoltați și spun că se tem pentru siguranța lor și mai ales a copiilor.

Actualitate