Umor

Parcul Tăbăcărie va fi modernizat. Se vor mai face un mall și un Lidl în el

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 noiembrie, 2023

Ultima oară când Parcul Tăbăcărie a fost modernizat a dispărut jumătate din el, iar în locul copacilor și spațiilor verzi a apărut CityPark Mall.

Primăria anunță astăzi că au început noile lucrări de modernizare, iar reporterul Mitică Pușcălargă a intrat în posesia diabolicului plan de reabilitare.

Arhitectul Ionuț Beton Deampulea a explicat: „Constănțenii iubesc mall-urile și hipermarketurile. Pur și simplu sunt înnebuniți după magazine, să stea în spații închise cu alte mii de persoane pentru a bea o cafea sau a căsca ochii prin vitrine. Constănțenii urăsc plimbările prin natură, să facă sport, mișcare… De aceea, la proiectul de modernizare a Parcului am luat în considerare să-i dăm o tentă futuristă. Adică ne fut…em în ei de copaci și iarbă și trântim un mall și un Lidl de să stea mâța în coadă”.

Arhitectul anunță că noul mall se va numi Chițy Park Mall și se va întinde pe jumătate de parc, plus un sfert din lac care va fi betonat.

Actualitate