Pionieri ai bogăției, primii tulceni cu banane lipite cu bandă adezivă pe lunetă și-au făcut apariția pe străzile din Constanța.

De îndată ce s-a aflat pe tot globul că o banană lipită pe un perete a fost vândută la prețul de 120.000 de dolari, tulcenii înstrăriți și-au împodobit imediat mașinile de colecție.

Exemplare superbe de BMW sau Audi din 2001-2005 cu fructele exotice lipite pe lunete sunt menite să le transmită celorlalți participanți la trafic, mai ales constănțenilor, mesajul că la Tulcea se trăiește bine și că, orice ar face, un constănțean nu o să-și permită niciodată o banană lipită nicăieri.

Am stat și ne-am gândit dacă e ok să facem investiția asta, dar până la urmă vorbim despre artă, despre cultură, despre exprimare, mesaj… Am spus că doar o viață trăim… Și oricum ne permitem!“, ne-a mărturisit un tulcean în timp ce aștepta în coadă la McDrive.

Un alt tulcean, mândru de bananele sale, ne-a mărturisit că pentru a te face și mai ușor remarcat cu opera de artă de pe lunetă, cel mai indicat este să parchezi pe două locuri, pe locuri destinate persoanelor cu handicap sau, pur și simplu, să te duci pe cel mai aglomerat bulevard al Constanței, să o lași pe avarii și să mergi la o cafea. Săracii frustrați și invidioși vor vedea și vor face poze pe care le vor posta pe Facebook.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 5.482 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.