În timp ce unii dintre elevi trăgeau de ușă pentru a putea intra, alții o împingeau pentru a o ține închisă ca să se poată găsi pe listele cu repartizarea pe clase. Această situație a dus la o busculadă, spre amuzamentul organizatorilor.

Incidentul despre care Constanța de Azi a scris sâmbătă i-a fost sesizat și doamnei inspector general adjunct, Anca Dragomir, propulsată și ținută în această funcție de Partidul Social Democrat (PSD). Inclusiv Comitetul Județean al Părinților Constanța a reclamat la ISJ proasta organizare a olimpiadei, însă reacția inspectorului Anca Dragomir a fost halucinantă.

După cum ne așteptam, elevii și părinții au fost de vină pentru modul defectuos în care a fost organizată olimpiada, pentru că s-au îmbulzit și nu au venit de vineri la Școala 29 să vadă listele. Noi am avut un reprezentant acolo care a văzut totul. I-am expus doamnei inspector și articolul din ziarul Constanța de Azi, dar ea a spus că nu recunoaște existența acestei publicații”, ne-a declarat Dan Cernat, reprezentant al părinților.

Deși fotografiile din fața Școlii nr. 29 vorbesc de la sine, ilustrând haosul și dezorganizarea, inspectorul general adjunct Anca Dragomir a comentat chiar și în mediul on-line, spundând că nu ia în seamă sesizări provenite din „mizeriile de ziare” și că „organizarea a fost exemplară”.

Citește: Sute de elevi s-au călcat în picioare la Olimpiada de Fizică din Constanța. Organizatorii le-au predat o lecție de dispreț 

Cine este Anca Dragomir

Anca Iuliana Dragomir, profesor de geografie, a gravitat tot timpul în jurul ISJ Constanța pe seama relațiilor și susținerii PSD. Nu a fost în stare să promoveze examentul pentru funcția de inspector general adjunct, pe care l-a picat cu brio în 2017, ajungând însă, în cele din urmă tot pe aceeași funcție dar pe scurtături de la partid.

Pe princpiul „prost să fii, noroc că ești”, la doamna Dragomir a contat mai mult sângele pesedist decât ceea ce are în cap. Iar rezultatele s-au văzut!

În această vară, Asociația Elevilor din Constanța a somat public Ministerul Educației să nu o numească pe doamna Anca Dragomir în fruntea Inspectoratului Școlar Județean pe motiv că face parte din echipa defectuoasă care a dus la prăbușirea învățământului constănțean.

 

(Visited 2.345 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.