Politică

Planul lui Dragnea funcționează. Ca să scape de închisoare, a blocat toate procesele la Înalta Curte. Nu se mai judecă niciun dosar

Liviu Dragnea a obţinut în instanţă suspendarea hotărârii prin care a fost desemnat completul de 5 judecători de la Înalta Curte, completul care urma sa judece procesul angajarilor fictive. Hotărârea nu este definitivă, dar efectul acestei decizii a Curții de Apel București este că toate procesele de la instanța supremă vor fi suspendate, informează digi24.ro.

Scris de 
 pe data 
23 noiembrie, 2018

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, anularea hotărârii Colegiului de Conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în baza căreia au fost trase la sorţi noile completuri de cinci judecători. De asemenea, instanţa a decis suspendarea executării acestei hotărâri, procesele aflate pe rol la aceste completuri fiind momentan suspendate.

Curtea de Apel Bucureşti a admins, vineri, acţiunea depusă în instanţă de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a contestat tragerea la sorţi a completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Magistraţii au decis, de asemenea, suspendarea executării acestei hotărâri, ceea ce presupune că procesele aflate pe rol la aceste completuri sunt momentan suspendate.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Liviu Dragnea avea termen în procesul de la Înalta Curte în data de 3 decembrie.

Sursa: Digi24.ro

Actualitate