Operațiune amplă desfășurată de polițiștii locali din Constanța pentru a-i găsi pe cei cinci șoferi care încă nu au primit nicio amendă pentru parcare. Indivizii,  care mai sunt numiți și „cei fărădeamendă“, sunt de negăsit.

Știm că sunt undeva prin oraș, îi simțim, dar până acum au avut norocul să-și plătească locul de parcare sau să parcheze regulamentar. Din experiență, vă spun că nimeni nu poate să respecte regulile și legea la nesfârșit, cel puțin nu în orașul ăsta“, spune Dudorel Togaru, șeful Poliției Locale Constanța.

Însuși primarul Decebal Făgădău se arată extrem de revoltat. „Sunt extrem de revoltat! Cine sunt, frate, tupeiștii ăia cinci?! Vreau să fie găsiți și amendați așa cum se cuvine!“, ar fi spus primarul într-o conferință telefonică.

Unul dintre polițiști, George Sculișmulder relatează că a fost la un pas de a-l amenda pe unul dintre cei cinci șoferi rebeli, însă, se pare, individul a reușit să scape ca prin urechile acului.

Am depistat mașina, l-am verificat și făcuse plata cu SMS-ul. Mai avea 3 minute până să-i expire termenul de parcare. Pornisem cronometrul pe telefon, am coborât din mașină, îmi pregătisem pixul, procesul verbal – simțeam un fior de fericire pe șira spinării – m-am apropiat de autoturism și când mai avea 15 secunde, puf! apare ca un ninja de nicăieri, se urcă în mașină și pleacă“, își amintește cu tristețe în glas agentul Sculișmulder, a cărui poveste nu o crede niciunul dintre colegii săi.

Direcția Generală a Poliției Locale face un apel către toți cetățenii care observă un autoturism parcat neregulamentar sau care ridică suspiciunea că ar fi parcat astfel, să-l toarne numaidecât pe șoferul responsabil. Poate doar așa, cine știe, cei fărădeamendă vor fi depistați și trecuți în rândul lumii.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.543 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.