Polițista intervenise pentru a aplana un scandal între două familii de romi. Incidentul s-a petrecut pe 21 mai, iar agresorul este cercetat pentru ultraj.

Polițiștii argeșeni au intervenit la un conflict izbucnit în localitatea Vultureşti, în urma căruia a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical pentru o femeie care ar fi leşinat. La intervenţie a răspuns o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti, formată dintr-un poliţist şi o poliţistă.

În timp ce i se acordau îngrijiri medicale persoanei care a leşinat, o altă femeie a încercat să urce în ambulanţă pentru a o lovi pe cea care primea îngrijiri medicale.

Polițista, care este gravidă în luna a șasea, a împiedicat agresiunea, protejând echipajului medical şi pe femeia care solicitase îngrijiri medicale. Polițista a fost lovită în burtă de un alt participant la conflict, fiind nevoită să folosească spray-ul iritant-lacrimogen din dotare.

Nici una dintre persoanele implicate nu a fost rănită, nefiind înregistrate nici pagube materiale. ”Ulterior evenimentului, poliţista a fost consultată de un echipaj medical, care a constatat că aceasta nu a suferit leziuni. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, au declarat reprezentanţii Biroului de Presă al Poliţiei Argeş, citați de Adevarul.ro

 

(Visited 207 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.