În jurul orelor 07.15 a plecat în mod voluntar de la domiciuliu către liceul teoretic Murfatlar și nu a mai revenit până în prezent. Este posibil să fie în compania numitului Ene Alex George, în vârstă de 21 ani“, ne spun polițiștii despre Raluca, acestea fiind și singurele detalii pe care le oferă despre tânără.

Încercând să alfăm mai multe informații despre Raluca, am reușit să dăm chiar peste contul ei personal de Facebook.

Astfel, am descoperit că tânăra este destul de activă pe rețeaua de socializare, publicând postări pe tot parcursul lunilor iulie, iunie, martie, aprilie, mai ș.a.m.d.

Multe dintre postările recente o plasează pe Raluca la Nuba Beach Club. Poate că ar fi un indiciu pentru polițiști. Mai mult, tânăra apare în multe fotografii alături de iubitul ei, Ene Alex George – un alt indiciu pentru polițiști.

Acționând în spirit civic, am trimis o sesizare către Poliția Română, cu informațiile pe care le-am aflat despre Raluca.

Cea mai recentă postare a dispărutei de la Constanța a fost făcută sâmbătă, 27 iulie, și conține fotografiile Alexandrei și a Luizei, fetele ucise la Caracal, iar Raluca își exprimă tristețea pentru cele întâmplate.

Cele două victime ale criminalului de la Caracal apar în continuare pe lista copiilor dispăruți de pe site-ul Poliției Române. Pe lângă Alexandra și Luiza, lista Poliției mai conține alți 15 copii care sunt dați dispăruți.

 

(Visited 14.225 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.