Actualitate Constanța

Poţi câştiga macheta unui excavator la concursul „Top 10 gropi din Constanța”, lansat de tinerii Forţa Dreptei

Scris de 
 pe data 
22 martie, 2023

Organizaţia de tineret a partidului Forţa Dreptei filiala Constanţa a lansat un concurs pentru a afla „care este cea mai mare și cea mai tare“ groapă din oraş. Câştigătorul va primi ca premiu macheta unui excavator – noul simbol al oraşului.

„Salut, prieteni ai aventurilor off-road voite sau nevoite! Dacă sunteți în căutarea de distracții în noroi, am pregătit pentru voi un concurs pe măsură: Top 10 gropi din Municipiul Constanța”, transmit tinerii de la Forţa Dreptei Constanţa.

Constănţenii sunt îndemnaţi să fotografieze cele mai urâte, adânci şi periculoase gropi din praşul Constanța. „Fotografiați-vă acolo și arătați-ne ce este în sufletul vostru de aventurieri!“.

Cea mai reuşită poză va fi premiată cu macheta unui excavator care, potrivit Forţa Dreptei, reprezintă „noul simbol al Constanţei.“

„Vă întrebați ce veți face cu o asemenea mașinărie? Ei bine, o puteți folosi pentru a săpa o groapă și mai mare și mai adâncă, unde în 2024 să îl prăvălim cu forța voturilor noastre pe actualul primar cu tot cu Consiliul Local.

Vă așteptăm cu fotografiile pentru concursul nostru și cu locația! Premiul cel mare așteaptă!

Criteriile de jurizare stabilite de membrii TFD au în vedere:

-fotografia cu cele mai multe reacții,
-numărul de fotografii publicate în comentarii de o persoană,
-posibilitatea utilizării fotografiei pentru ulterioarele „meme-uri” pe pagina noastră.

Rugăm seriozitate și umor, dar, vă rugăm, nu vă puneti în pericol pe dumneavoastră sau pe cei din jur!“

Actualitate