Umor

Preoteasă dată de gol după ce a fost văzută la beție în poze postate de Fratelli

Sursa foto: Reclama sponsorizată Fratelli Constanta

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 ianuarie, 2020

Într-o reclamă plătită pe Facebook de clubul Fratelli din Constanța (foto mai jos), Constantina Merluciu, femeie respectată și soție de preot, a fost fotografiată în timp ce bagă pe gât un shot de tequila și apare foarte bine-dispusă alături de două maici de la o mănăstire din județ.

Îmi pregăteam copilul de culcare și să spunem rugăciunea, iar când am întins mâna să-i iau telefonul, cel mic mi-a spus <Mami, ce bine ai ieșit în poze!>. Am rămas șocată când m-am văzut în pozele alea… Nici eu nu mă credeam în stare de așa ceva“, povestește preoteasa Constantina.

Preoteasa a mai spus că este clar vorba despre o ispitire a necuratului.

Fetele veniseră de la mănăstire și am zis să le scot și pe ele în oraș, să bem o cafea… Și, uite așa, din vorbă-n vorbă, ispitite de diavol bineînțeles, am ajuns în acel club și de acolo nu mai țin minte ce s-a întâmplat. Vă dați seama că eu nu fac așa ceva. Bineînțeles că pozele le-au văzut și vecinii și toată lumea. A fost umilitor!

În apărarea lor, reprezentanții clubului Fratelli spun că majoritatea tipelor care le trec pragul sunt preotese, bibliotecare sau virgine neprihănite de la țară dar că, sub nicio formă, nu au un contract semnat cu Satana sau alți demoni și că femeile pur și simplu așa se comportă în clubul lor. „Beau până se fac lampă. Aia e!“, a transmis unul dintre paznici.

Postarea reală a celor de la Fratelli Constanța:

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate