Actualitate

Preşedintele ANRE şi-a angajat ca expert în energie o proaspătă absolventă de Drept, pe un salariu de 3.000 de euro

Sursa foto: Facebook.

Preşedintele Autorităţii Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Dumitru Chiriţă a angajat ca expert în cadrul cabinetului său o proaspătă absolventă a Facultăţii de Drept, pe un salariu de 3.000 de euro.

Scris de 
 pe data 
11 iulie, 2022

Potrivit G4Media, deşi nu are experienţă profesională în domeniu, Alexandra Dinulescu s-a ales cu un job bine plătit la stat, în domeniul energiei, la cabinetul preşedintelui ANRE, Dumitru Chiriţă.

Tânăra a absolvit Facultatea de Drept a Universității București în 2021 și a început un master în cadrul unui colegiu de dreptul european și international al afacerilor, ce ține de Universitatea Paris 1.

Conform sursei citate, nici Alexandra Dinulescu și nici președintele ANRE, Dumitru Chiriță, nu au răspuns la întrebările adresate în legătură cu competențele și experiența relevantă în domeniul energiei ale noii angajate ANRE.

Alexandra Dinulescu nu are nici un CV public, iar pe site-ul ANRE nu apar declarațiile sale de avere și de interese.

Dumitru Chiriţă (57 de ani), numit președinte de majoritatea PSD din Parlament în noiembrie 2017. El are un salariu de circa 12.000 de euro pe lună, unul dintre cele mai mari venituri din toate instituțiile publice din România.

Articol complet AICI.

Actualitate