Actualitate Constanța

Primăria a început ridicarea mașinilor abandonate pe străzile din Constanța

Primăria Constanța transmite că, în perioada 24-27 ianuarie 2022, Direcția Generală Poliția Locală a desfășurat o nouă acțiune de eliberare a domeniului public de vehiculele abandonate și fără stăpân, informează Primăria Municipiului Constanța.

Scris de 
 pe data 
28 ianuarie, 2022

„Constănțenii au dat dovadă de simț civic și responsabilitate și s-au conformat somațiilor primite de la Direcția Generală Poliția Locală, astfel că, din cele 23 de mașini pentru care primarul Vergil Chițac semnase dispoziție de ridicare de pe domeniul public, 14 au fost ridicate de proprietari.“, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Constanța.

Potrivit Municipalității, polițiștii locali acționează în permanență pentru eliberarea străzilor și trotuarelor de aceste vehicule care strică imaginea orașului, multe dintre ele adevărate focare de infecție, se arată în document.

„Facem apel la constănțeni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484205 și 0341.922”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Actualitate