Actualitate Constanța

Primăria anunță restricții de trafic pe bulevardul Mamaia. Se lucrează

Sursa foto: Primaria Constanta
Scris de 
 pe data 
8 iunie, 2023

Primăria Constanța anunță că circulația autovehiculelor pe bulevardul Mamaia va fi restricționată total, în zilele de joi și vineri, intervalul orar 21:00 – 6:00, pe sensul de mers dinspre strada Zorelelor spre Pescărie.

Confrom reprezentanților municipalității, echipele Confort Urban vor asfalta carosabilul, pe tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, pe partea cu Liceul Energetic.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea.

Autovehiculele care vin dinspre strada Zorelelor către Pescărie vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă sau vor efectua viraj dreapta, pe strada Zorelelor, apoi stânga pe strada Unirii.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.

A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări” au transmis reprezentanții primăriei.

Actualitate