Primăria Constanța recurge la măsuri disperate pentru a-i determina pe șoferii constănțeni să plătească nenorocirea aia de taxă de parcare.

Din cauză că polițiștii locali sunt niște pămpălăi plătiți degeaba care nici măcar nu știu să numere până la 10, primarul Vergil Chițac a dat dispoziție ca, începând cu 15 august, Primăria să angajeze două temute grupări de interlopi din oraș pentru a se ocupa de recuperarea taxei.

Este vorba despre grupările „Ștuletele” din Tomis Nord și „Verișorii” din CET, care au primit recomandări foarte bune chiar din partea directorului din Primărie, Horia Constantinescu. Acesta se va și ocupa de coordonarea celor două organizații criminale.

„Decizia este una corectă și simplă. Cine are mai multă experiență în Constanța în recuperarea de taxe și bani? Bineînțeles, cămătarii, interlopii, recuperatorii… Am ales să delegăm către ei recuperarea taxei de parcare de la șoferii rău platnici fiindcă nouă ne place să lucrăm doar cu profesioniști. Sunt oameni serioși, căliți, care au trecut prin școala vieții și au făcut și facultatea la Rahova sau Poarta Albă. Ei voi fi coordonați de Horia Constantinescu, un om cu o vastă experiență în domeniu”, a declarat Vergil Chițac.

Potrivit Primăriei, campania de recuperare a taxei de parcare se va intitula generic: „Haț, un deget!”.

„Ai parcat o oră și nu ai plătit? Haț, un deget! Ai parcat cinci ore și nu ai plătit, haț un deget de cinci ori, adică o mână” a povestit râzând Horia Constantinescu.

Acesta are și un mesaj către șoferii constănțeni: „Plătiți, bă, panaramelor taxa, asistaților social, milogilor, boschetaroilor cu facultate. V-ați învățat la pomană, fu@#%-vă moașta pe gheață să vă f#%!”.

Liderii celor două benzi, Caras și Frumușelu, anunță că nu vor avea milă și vor tăia în carne vie: „Să moară mama, vă tai! Jupânul Horică ne dă mână liberă, avem cuțitarii de la Scărișoreanu cu noi, cum nu ai plătit suntem călare pe voi”.

(Visited 12.859 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.