Constanța

Primăria Constanța continuă montarea de băncuțele și coșuri de gunoi

Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța continuă să monteze și în această săptămână bănci și coșuri de gunoi în mai multe zone ale orașului.

Scris de 
 pe data 
12 martie, 2019

Potrivit Primăriei, vor fi amplasate 204 coșuri noi de gunoi pe bulevardul I.C. Brătianu, pe strada Brizei și în cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni.

În parcul din cartierul Tomis II, vor fi montate încă 50 de bănci, după cele 30 de săptămâna trecută.

Tot săptămâna trecută, pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu, pe străzile Adamclisi, Suceava, Dobrilă Eugeniu, Cișmelei, Dispensarului și pe scările de acces către plajele Modern, 3 Papuci, Zorile și Faleză Nord au fost montate 213 coșuri de gunoi.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții mobilierul urban, indiferent că vorbim despre bănci, coșuri de gunoi sau dispozitivele pentru deșeuri canine“, transmit reprezentanții Primăriei.

La sfârșitul lunii trecute, mai multe bănci noi și coșuri de gunoi au fost vandalizate în parcul Tăbăcărie.

Pentru a preveni astfel de fapte antisociale, cei care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205.

Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

 

Actualitate