Pe site-ul Primăriei Constanța, au fost publicate mai multe anunțuri de angajare ce vizează, atât posturi de execuție, cât și de conducere, multe dintre ele putând fi ocupate cu o simplă diplomă de bacalaureat.

Perioada în care pot fi depuse dosarele variază în funcție de locul pe care doriți să îl ocupați, la fel și perioada de examinare.

Cele mai multe posturi libere sunt cele în cadrul Poliției Locale, unde se caută, concomitent, polițiști locali clasa I și clasa a III-a.

Pentru a aplica la un astfel de job, candidații (atât femei, cât și bărbați) trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Polițist local clasa I:

  • Studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalența cu specializarea în poliție locală, ordine și siguranță publică, științe juridice, științe inginerești, științe economice, administrație publica, educație fizică și sport sau psihologie și să aibă cunoștințe minime de operare PC.

Totodată, candidații trebuie să aibă aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis categoria B și înălțimea de minim 1.70 (bărbați) sau 1.65 (femei).

Polițist local clasa a III-a:

  • Studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe optime de operare PC și minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice

De asemenea, candidații trebuie să aibă aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis categoria B și înălțimea de minim 1.70 (bărbați) sau 1.65 (femei).

Mai sunt, desigur, și alte funcții disponibile, cum ar fi: referent (treapta I și II), casier, director executiv, șef serviciu, șef birou, inspector, consilier, consilier juridic, inspector de specialitate, tehnician veterinar, precum și muncitori calificați și necalificați.

Pentru a afla mai multe detalii despre posturile vacante puteți vizita site-ul primăriei la adresa http://www.primaria-constanta.ro/primarie/organigrama/concursuri, unde veți găsi informații detaliate despre cerințele fiecărui post în parte, precum și perioada de depunere a dosarelor, perioada de concurs și bibliografia pentru examen.

 

(Visited 1.385 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.