Constanța

Primăria Constanța se face singură de râs. Cu ce imagini se laudă Făgădău că îi încântă privirea

În caz că nu ați aflat încă, orașul Constanța este o adevărată încântare pentru ochi atunci când vine vorba de spații verzi, decor peisagistic și flori.

Scris de 
 pe data 
17 iunie, 2020

Cel puțin așa se laudă Primăria Constanța pe Facebook. Am fi putut să o credem pe cuvânt însă dacă nu ar fi pus și poze care să ilustreze minunățiile cu care se mândrește. O tarla arsă de soare, fără fir de iarbă verde și cu câteva ghivece aruncate la întâmplare.

„Decorul peisagistic existent a fost îmbogățit cu flori din speciile: yucca și lavandă, care au fost plantate pe spațiile verzi de pe șoseaua Mangaliei, 1 Mai, pastilele stradale de sub podul de la Doraly Mall și alte ronduri din apropiere. În parcul din cartierul Tomis II au fost plantați crini japonezi, iar pe fâșia verde care desparte sensurile de mers de pe bulevardul Mamaia se plantează canna și nemțișor. Astfel, peste 500 de flori ne vor încânta privirile.” – se arată în postarea Primăriei Constanța.

Bineînțeles, reacțiile nu au ezitat să apară însă, după principiul „nu puteți voi comenta pe cât de repede putem noi șterge” au mai rămas doar câteva reacții pe pagina Primăriei.

În ceea ce privește „fășiile de spațiu verde” despre care vorbesc reprezentanții Primăriei, i-am ruga pe aceștia să iasă puțin pe teren și să vadă realitatea. În Constanța nu mai există spații verzi, ci doar terenuri aride, arse de soare, cu bălării cât casa.

Actualitate