Primăria spune că va fi o „surpriză pentru constănțenii și turiștii iubitori de mișcare, sport și petrecut timpul în aer liber”.

Potrivit proiectului, începâd din acest weekend și până la 15 septembrie, sâmbăta și duminica, între 08:00 și 23:00, bulevardul Tomis se va transforma într-o zonă de promenadă.

În prima etapă este vizată porțiunea din bulevardul Tomis cuprinsă între bulevardul Ferdinand și strada Traian, urmând ca în a doua etapă zona de promenadă să se extindă până la Capitol.

„În acest weekend, începând de sâmbătă de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, carosabilul se va transforma într-o mare terasă la care constănțenii și turiștii pot savura o cafea și, deopotrivă, într-un spațiu în care se pot plimba, pot merge cu role, biciclete, trotinete ori pot juca diferite sporturi”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei.

Municipalitatea anunță că seria manifestărilor este deschisă de Festival du Bonheur pe 9 iulie, în Parcul Arheologic. În jur de 17 Food Trucks-uri vor comercializa mâncare din bucătăria mexicană, indiană, sârbească, burgeri și coaste, waffles-uri, înghețată și prăjituri .

„Jardin Urbain par Festival du Bonheur este despre o locație excelentă, o oază de verdeață în mijlocul orașului, în care se vor regăsi mâncăruri diverse, pentru toate gusturile. Festivalul nu este doar unul gastronomic, astfel, pe durata celor 3 zile, constănțenii se pot bucura de o amenajare specială, spectacol de lumini, cu zone de relaxare, un bar ofertant și multă muzică bună asigurată de dj autohtoni”, mai promit reprezentanții Primăriei Constanța.

(Visited 9.370 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.