„Astăzi, vă prezentăm exemplul Asociației de Proprietari nr. 250 din cartierul Inel 1. Președintele Asociației, domnul Dumitru Ungureanu și administratorul, domnul Petre Marcu, au înțeles cât de important este ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din fața blocurilor și din cartiere, așa că, i-au informat pe proprietari și s-au apucat de treabă”, se arată într-o postare a Primăriei Constanța.

 

 

De asemenea, Primăria reamintește că, potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, instituțiile publice, persoanele fizice și persoanele juridice au obligația permanentă de a asigura curățenia în interiorul și exteriorul proprietăților, de jur împrejurul acestora, pe căile de acces, precum și întreținerea spațiilor verzi existente.

Pentru asociațiile de locatari/proprietari limita de demarcație o reprezintă jumătatea distanței dintre blocurile/imobilele ce aparțin unor asociații diferite.

„Pentru evitarea aplicării sancțiunilor contravenționale prevăzute în cadrul aceleiași hotărâri, apelăm la buna înțelegere a situațiilor din teren, precum și la spiritul dumneavoastră civic”, mai spun reprezentanții Primăriei.

 

(Visited 277 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.