Ca şi când şedinţa invocată de liberali nici nu ar fi existat, Făgădău a anunţat pe pagina de Facebook a Primăriei Constanţa că organizează el o întâlnire informală pe tema preluării magistralelor de transport a energiei termice, ce ar urma să aibă loc joi, 22 august.

Într-un comunicat transmis de PNL Constanţa, liberalii critică lipsa de viziune, superficialitatea cu care tratează problemele orașului și indiferența lui Decebal Făgădău susţinând că acest comportament dăunează grav Constanței și constănțenilor.

Primarul nu trebuia decât să vină în fața Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul Consiliului Local Constanța și să prezinte o expertiză tehnică și strategia de reabilitare a rețelei de termoficare.

În loc să coopereze și să dezamorseze cât mai repede această situație, Decebal Făgădău a ales să își arate mușchii și să convoace o altă întâlnire după bunul său plac.“, transmit liberalii.

De asemenea, Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali ai PNL din Consiliul Local Constanţa, susţine că primarul nu face altceva decât să ducă un război al orgoliilor într-o campanie electorală pe care deja a început-o.

Acest război al orgoliilor început de Decebal Făgădău este nociv pentru cetățenii orașului și nu face altceva decât să arate că primarul a intrat în campanie electorală și nu îi pasă decât să obțină un nou mandat cu orice preț.

Nu vom intra în jocul acestui primar care, după ce a demonstrat că nu este capabil să atragă fonduri europene nici cât o comună din județ, acum se dă de ceasul morții că pierde zeci de milioane de euro pentru un proiect pe care nici nu l-a depus.

Apreciem promptitudinea conducerii Electrocentrale Constanța SA care a oferit comisiei detaliile tehnice pentru a înțelege cât de importantă este preluarea rețelei de termoficare la municipalitate.

Vom merge și la întâlnirea de joi cu Decebal Făgădău și vom încerca să avem un dialog civilizat și constructiv chiar dacă primarul insistă să genereze un scandal inutil”, a declarat Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali PNL din Consiliul Local Constanța.

 

(Visited 500 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.