Umor

Primarul Chițac promite un foc de artificii atât de puternic că va dărâma zeci de clădiri din Peninsulă

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
12 septembrie, 2022

Cu ocazia zilei de miercuri, primarul Constanței și-a propus să intre în Cartea Recordurilor. De data aceasta, Vergil Chițac le promite constănțenilor un grandios foc de artificii, atât de puternic încât suflul lui va dărâma cam toate clădirile istorice din centrul vechi al orașului.

„Ce ați văzut și auzit până acum a fost, așa, de încălzire. De data aceasta, vom sărbători ziua de miercuri și faptul că ea există. Am comandat deja materiale pirotehnice sigure, de calitate, din China”, spune Chițac. „Artificii, petarde, vulcani, candele romane, TNT, tot tacâmul. Rămâne doar să discut cu rechinii imobi… pardon, cu consultanții mei speciali, ca să amplasăm artificiile în preajma clădirilor istorice. Le recomand constănțenilor să evite zonele de unde se va putea admira minunatul spectacol – n-ar vrea să le cadă vreo cărămidă în cap, sau vreun stâlp de rezistenţă.”

La finalul conferinţei de presă, Vergil Chițac i-a asigurat pe constănțeni că vor avea parte de „megatone de distracție, mai ceva ca la Hiroshima” și că ideea super-focului de artificii i-a venit „pentru că afurisitul ăla de cutremur se lasă așteptat”.

Actualitate