Vergil Chițac spune că va demisiona din funcția de primar al Constanței numai dacă îi sunt îndeplinite trei condiții. Din păcate, nimeni nu este de acord să își asume îndeplinirea acestora, constănțenii fiind astfel nevoiți să îl suporte în continuare pe amiralul de la Eforie, cel puțin până la următoarele alegeri locale.

Dar care sunt condițiile alea atât de imposibile, o să întrebați. Ei bine, una dintre condițiile puse de Vergil Chițac este ca după ce demisionează să i se ceară imediat să se întoarcă. Ba chiar ar vrea să fie implorat, iar el să refuze simulând, așa, o părere de rău.

A doua condiție este ca majoritatea constănțenilor să spună că era mai bine, mult mai bine, pe vremea lui, ceea ce doar un idiot, un dement fanatic sau un postac infect ar putea să spună. Deci pică și asta.

A treia și ultima condiție impusă de Chițac, ce n-ar fi chiar atât de imposibilă dar e scârboasă, ar fi ca PNL să-i asigure, din nou, un post de parlamentar, el fiind obișnuit să nu facă nimic, să primească mulți bani pentru asta și pentru că este lucrul la care se pricepe cel mai bine.

(Visited 1.170 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.