Potrivit ABC News, peste 33 de persoane aflate la bordul avionului companiei Ryanair au fost transportate la spital, acuzând dureri severe de cap, dureri de urechi, sângerări din urechi și amețeală, cauzate de depresurizarea cabinei.

Avionul a aterizat de urgență în aeroportul din Frankfurt, Germania, pasagerii fiind de acord că aceasta a fost cea mai urătă experiență pe care au trăit-o, acuzând reprezentanții compania că nu au fost anunțați de problemele apărute la bord.

În momentul în care avionul a început să coboare brusc ne-am găndit: «asta a fost, o să murim”,  a povestit o pasageră.

Măștile de oxigen au căzut pur și simplu în fața noastră. Nu ni s-a dat niciun context, niciun motiv, nu a fost niciun anunț. Toți încercam să ne punem măștile, erau oameni care plângeau și țipau”, a spus o altă călătoare.


De asemenea, pasagerii spun că la aterizare nu au fost tratați așa cum s-ar fi cuvenit, chiar dacă, compania aeriană a precizat că le-a oferit vouchere pentru băuturi și cazare.

Au adus 100 de burgeri pentru 189 de pasageri. Au spus că cei în vârstă și familiile cu copii pot dormi în beci, iar restul am fost lăsați de izbeliște. Eram treziți de 36 de ore, epuizați și șocați de modul în care suntem tratați, a povestit Roxanne Brownlee, unul dintre cei 189 de pasageri prezenți la bord.

Aproximativ 20 de persoane dintre cele spitalizate nu au mai putut circula cu avionul, din motive de sănătate, fiind nevoite să ia autobuzul până la destinație.

 

(Visited 493 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.