Actualitate Eveniment

Profesoară de la liceul Decebal din Constanța și fiul ei, găsiți morți în casă

În cursul zilei de vineri, 25 iunie, în urma unui apel la 112, o femeie de 48 de ani și un băiat de 18 ani au fost găsiți morți într-un apartament de pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. Tânărul a fost găsit spânzurat, iar femeia, aflată într-o altă cameră, era întinsă pe jos.

Scris de 
 pe data 
25 iunie, 2021

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că ușa apartamentului fusese încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

Mădălina Ivănescu era profesoară de fizică la Liceul Decebal din anul 2017, iar fiul ei, Radu, absolvise Colegiul Național Mircea cel Bătrân și urma să susțină examenul de bacalaureat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”, transmite IPJ Constanța.

Trupurile nu prezentau urme de violență, iar una dintre variantele vehiculate de anchetatori este aceea că profesoara ar fi venit acasă, unde și-a găsit fiul spânzurat, fapt ce i-a cauzat un stop cardio-respirator.

Actualitate