Cristian Dide susține că a fost legitimat de jandarmi, luni, în fața Ministerului Justiției după ce a aruncat cu vopsea, și se așeaptă să primească amendă.

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, acesta fiind înjunghiat în timpul nopţii, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi localnici, într-un club, apoi continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

În semn de prostest faţă de recursul compensatoriu şi faţă de crima de la Mediaş, unde un tânăr a fost ucis de un fost deţinut eliberat după decizia lui Tudorel Toader, am hotărît să aduc această vopsea roşie, pe care am împrăşitat-o pe scările Mnisterului Justiţiei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, protestatarul Mihai Dide

Tudorel Toader a reiterat faptul că recursul compensatoriu, criticat din cauza recidiviștilor, a fost inițiat de guvernarea tehnocrată și CSM l-a avizat, subliniind totodată că proiectul a intrat în vigoare după ce el a fost învestit în funcția de ministru. Ministrul a mai spus că toate consecințele acestui proiect trebuie asumate de inițiatori.

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.