Actualitate Constanța

RAJA anunță oprirea apei în mai multe zone din Cernavodă

Scris de 
 pe data 
16 iunie, 2023

RAJA SA informează că, pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă, de pe strada Răzoare din orașul Cernavodă, se va întrerupe furnizarea apei potabile marți – 20 iunie 2023, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Victoriei, Răzoare + Fdt. Răzoare, Viilor – cu adiacentele, Ioachim Ionașcu, Ghioceilor, Prel. Seimeni – cu adiacentele, cei din Cartierul Tudor Vladimirescu, Spitalul Municipal și Utilități Publice – Gospodăria Comunală Cernavodă.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor“ ,transmite RAJA SA.

Actualitate