În zilele de sâmbătă, 13 aprilie și duminică, 14 aprilie, se vor desfășura Cupa Mării Negre la Ciclism și două curse de tip maraton.

Cursa pentru copii din cadrul competiției la ciclism va consta în ture desfășurate în jurul statuii lui Ovidiu. Pentru juniori, participanții vor pleca din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța – ocol al pieței Ovidiu prin fața sediul B.N.R. – strada Traian – strada Petru Rareș – strada Vasile Canarache – stânga pe lângă Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța – dreapta la intrarea în piața Ovidiu.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat, între 12 aprilie, ora 12:00 și 15 aprilie, ora 10:00, la intersecția străzii Traian cu strada Sulmona.

Sâmbătă este programată și cursa „Aleargă cu Decathlon”, ce seva desfășura pe faleza din stațiunea Mamaia, pe tronsonul cuprins între Complex Cleopatra și Hotel Iaki, începând cu ora 10:00.

Se vor lua măsuri de siguranță, iar accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a evenimentului va fi interzis în intervalul orar 10:00-12:00.

Duminică, 14 aprilie, cu ocazia maratonului organizat de Asociația Club Sportiv ACTIS Călărași, traficul rutier va fi închis pe faleza din stațiunea Mamaia, între Hotel Iaki și Hotel Modern, între orele 9:00 și 13:00.

 

(Visited 527 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.