Constanța

Restricții de circulație pe bulevardul Mamaia. Sensul dinspre Mamaia spre Delfinariu, închis traficului rutier

Circulația autovehiculelor va fi restricționată total, luni, 29 mai, și marți, 30 mai, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre Mamaia spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Scris de 
 pe data 
26 mai, 2023

Primăria Constanța anunță noi restricții în trafic ca urmare a lucrărilor de modernizare a străzilor. Pentru a putea finaliza asfaltarea bulevardului Mamaia, municipalitatea va închide traficul rutier pe anumite sectoare de drum, în anumite intervale orare și doar în anumite zile.

Potrivit Primăriei, echipele Confort Urban vor continua săptămâna viitoare lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între centrul de dializă și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, pe partea cu Lacul Tăbăcărie.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea. Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, luni, 29 mai, și marți, 30 mai, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre Mamaia spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Autovehiculele care vin dinspre stațiunea Mamaia către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă.

Se va asfalta suprafața carosabilă pentru a finaliza definitiv lucrările efectuate pe acest sens de mers, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Actualitate