Constanța

Restricţii de trafic pe strada Mircea cel Bătrân ca urmare unor reparaţii RAJA

Scris de 
 pe data 
7 aprilie, 2023

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 225 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de str. Callatis și Dr. Aristide Karatzali, de astăzi – 07 aprilie 2023, ora 11.00, până mâine – 08 aprilie 2023, ora 10.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile fără a sista furnizarea apei potabile.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții“, a transmis RAJA SA.

Actualitate