Este vorba despre membrii Organizației Locale ALDE Peștera, care își motivează demisia ca fiind un act de solidaritate cu primarul din Medgidia, Valentin Vrabie.

Demisia noastră, în bloc, este consecinţa directă a dezinteresului pe care actuala conducerea partidului l-a manifestat faţă de adevăratele valori ale partidului, care chiar contează din punct  de vedere  politic. Din păcate,  ALDE   Constanța  și-a pierdut identitatea, devenind brelocul oligarhiei PSD din județul nostru.  Președintele   teleportat   de   la   București,   domnul   Dominic   Gerea,   cel   care   a   obținut performanța de a ieși pe locul trei la alegerile locale desfășurate în anul 2016, în municipiul Pitești, cu 14%,  a uitat, în cazul în care a  știut vreodată, că în viața politică votul este cel care contează. În momentul de față, prin jocuri obscure, ALDE Constanța a devenit doar un paravan pentru unii membri, care nu au simţul responsabilităţii, care nu vă și nu înţeleg ce se întâmplă pe scena politică a zilelor noastre”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele ALDE Peștera, Gheorghe Răducan.

Mai mult decât atât, demisionarii acuză condeucerea ALDE că ”organizațiile locale nu mai au nici un cuvânt de spus, iar numirile clientelare în funcții publice și deciziile abuzive au devenit reguli de conducere, care se practică în acest așa numit partid, de fapt simplu accesoriu pesedist”.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.