Politică

S-a aflat de ce pesediștii nu merg cu bicicleta! Viceprimarul Bucureștiului: „Nu vreau să fac bătături la cur și să put. N-am hemoroizi…”

Invitat la emisiunea „În comunitate” de la postul de radio Bucureşti FM, viceprimarul Bucureştiului a declarat că nu vrea să meargă cu bicicleta pentru că nu vrea să facă „bătături la c..r”, adăugând după câteva minute că n-are hemoroizi pentru că nu e de la ţară.

Scris de 
 pe data 
25 septembrie, 2019

Aflat la o dezbatere radio despre mobilitate urbană, viceprimarul Aurelian Bădulescu a avut cel câteva intervenţii care i-a şocat pe cei cu care discuta, scrie hotnews.ro.

„ Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă aţi lucra, să spunem, aţi fi avocat, şi vreţi să mergeţi cu bicicleta… Domn’le, dar nu puţi când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puţi. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu”, a declarat Bădulescu.

Nu a fost singura abatere, viceprimarul făcând o altă declaraţie neaşteptată la doar câteva minute.

„Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c…! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară şi nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c…r şi să put! Eu sunt curat, sunt crescut la ţară”, a declarat Bădulescu.

Întrebat despre ieşirea viceprimarului, Gabriela Firea a amintit că Aurelian Bădulescu este „un om foarte muncitor”, adăugând, totuşi, că are „derapaje destul de mari în ceea ce priveşte limbajul”.

Actualitate