Constanța

Se asfaltează intersecția de la Trocadero. În următorii 2 ani, evitația zona!

Scris de 
 pe data 
9 octombrie, 2023

Primăria Constanța anunță că începând din această dimineață, până mâine, 10.10.2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.   

În acest sens, accesul în și din strada Secerișului a fost interzis, iar din strada Portiței se virează obligatoriu la dreapta. Traficul se desfășoară pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile menționate, motiv pentru care rugăm constănțenii să folosează, pe cât este posibil, rute alternative.  

De asemenea, începând de miercuri, 11.10.2023, ora 7:00, până joi, 12.10.2023, ora 22:00, echipele de muncitori se mută pe celălalt sens de mers pentru asfaltare (dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR). În acest timp, va fi restricționat accesul în și din strada Portiței, iar din strada Secerișului se va vira obligatoriu la dreapta.   

Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea este oprită pentru fluidizarea circulației.

„Rugăm constănțenii ca în cele 4 zile să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor. Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei.    

Actualitate