Umor

Șeicul Haip Ulavoastra a venit la Constanța pentru a studia dezvoltarea fulgerătoare a orașului

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 aprilie, 2022

Cunoscutul șeic Haip Ulavoastra a venit la Constanța, după ce a aflat despre realizările extraordinare ale primarului Vergil Chițac, ca urmare a unei vizite în Dubai, în interes de serviciu bineînțeles, a opulentului viceprimar Ionuț Rusu.

Rusu أتت روسو وأربكتني بمدى جمال كونستانتا ، أن هناك شيئًا يُبنى أكثر من دبي. أصر على المجيء والنظر. قلت له إنه إذا أتى وكذب علي سيقطع قضيبه!, a declarat șeicul imediat după ce a ajuns în fața Primăriei și un maidanez inconștient s-a c*** pe opulentul covor roșu.

Șeicul a fost întâmplinat cu tradiționala pâine și acreală de city managerul Felicia Ovanesian, care i-a făcut cunoștință cu specialistul său pe comunicare, chinezul Fu Tuteng Ura, cu care ea lucrează strâns pentru a menține relația cu constănțenii. De asemenea, Haip Ulavoastra a discutat și cu funcționari din cadrul primăriei, printre care și Tristețiu Nusepoatesian, unul dintre cei mai vechi angajați din instituție și care nu a avut nimic împotrivă. „Prea multă opulență“, a declarat Nusepoatesian după ce alaiul oficial i-a părăsit biroul.

Primarul Vergil Chițac l-a condus imediat pe șeic la căcăstoarele de lux din Parcul Arheologic și bordurile din marmură de pe podul de la butelii, ca acesta să vadă că stăm foarte bine la capitoul opulență. Totodată, ca să nu pară sărac pe lângă șeic, primarul s-a lăudat pensia pe care o are și cu câți bani a cheltuit din bugetul local pentru niște beculețe, liderul arab considerând că, până și pentru unul ca el, aceasta este o dovadă clară de opulență. Impresionat, la plecare, șeicul Haip Ulavoastra le-a urat constănțenilor un călduros: „Bucurați-vă! Aveți un primar pe cinste, care vă dă opulență la toți!“

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate