PNL Constanța critică atitudinea primarului Decebal Făgădău, care a luat în derâdere campania liberalilor „Orașul poartă semnătura ta!” și implicarea cetățenilor în identificarea problemelor urbei.

„Imediat după ce conducerea PNL Constanța a lansat campania „Orașul poartă semnătura ta” prin care liberalii împreună cu cetățenii orașului vor să se implice în întocmirea unui Planul Urbanistic General, Făgădău a sărit ca ars. Cu aroganța obișnuită cu care de altfel îi tratează și pe constănțeni, “Omul invizibil” din fruntea administrației locale a dat din nou cu bâta în baltă, încercând să minimizeze demersul liberalilor”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Constanța.

De asemenea, coordonatorul Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, îi transmite primarului că liberalii vor merge în stradă, vor vorbi cu oamenii și le vor asculta problemele. „Da domnule Făgădău! Asta și intenționăm: cetățenii să vină să ne spună care sunt problemele cu care se confruntă în fiecare zi în acest oraș. Și sunt foarte multe, dar dumneavoastră nu aveți de unde să știți pentru că ați ales să nu mai ieșiți din birou și să nu mai vorbiți cu oamenii. Da, domnule Făgădău, vom centraliza tot ce ne spun CETĂȚENII CONSTANȚEI și vom transforma informațiile primite de la ei în proiecte de hotărâri pe care le vom aduce în fața Consiliului local. Dacă dumneavoastră vă feriți să întrebați oamenii care v-au votat și care deja nu mai au nicio speranță că le veți face viața mai bună, pentru noi este o datorie să mergem în stradă și să vă aducem până la birou doleanțele constănțenilor”, a declarat Septimiu Bourceanu.

Mai mult, liberalii îi transmit lui Decebal Făgădău să coboare un etaj și să vadă cum se chinuiesc de la oameni simpli până la investitori să obțină o banală hârtie, răspuns, de la funcționarii Primăriei sau cum se chinuiesc constănțenii să găsească un loc de parcare în centrul orașului sau măcar o urmă de spațiu verde într-un municipiu sufocat de betoane.

„«Orașul poartă semnătura ta» este un demers de bun simț, domnule Făgădău. Este un demers care îi implică pe cetățeni în luarea deciziilor care privesc orașul lor . Este o dovadă de respect pentru cei care sunt nevoiți să trăiască sub o administrație lipsită de transparență și cu o atitudine de dispreț la adresa constănțeanului”, a mai precizat Septimiu Bourceanu.

(Visited 226 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.