Micuța a stat încuiată în mașină, cu toate geamurile închise, timp de aproximativ o oră, într-o parcare din stațiunea Mamaia. În tot acest timp, părinții, turiști din Suceava, se răcoreau pe plajă. În cele din urmă, nimeni nu a sunat la Poliţie, însă în urma apariţiei imaginilor pe facebook, oamenii legii s-au autosesizat şi îi caută pe părinţii fetiţei.

„Nici la Poliţia Mamaia şi nici prin Serviciul 112 nu a fost făcută nicio sesizare în acest caz. Noi ne-am autosesizat după ce a fost văzut filmuleţul postat pe reţeaua de socializare. În prezent se efectuează cercetări pentru a fi identificaţi părinţii copilului, urmând ca aceşti să fie audiaţi în vederea lămuririi tuturor aspectelor. La acest moment nu ne putem pronunţa mai mult asupra acestui caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Cristina Vasile, citată de Mediafax.

De asemenea, şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa s-a autosesizat, reprezentanţii instituţiei urmând să ia legătura cu cei din Suceava, deoarece autoturismul în care era încuiată fetiţa era înmatriculat în Suceava.

„Urmează ca în cursul zilei de mâine (marţi – n.r.), cu datele de până acum, să sesizăm DGASPC Suceava, pentru că acolo este înregistrat autoturismul care apare în imagini. Noi nu putem face mai mult de atât, colegii noştri de la Suceava fiind în măsură să deschidă o anchetă socială în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa, Oana Manoilă, potrivit Mediafax.

(Visited 1.212 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.