Mai multe persoane decedate din localităţile constănţene Cumpăna şi Ghindăreşti au şocat comunitatea şi primarii, după ce au votat „NU“ la referendum şi s-au arătat mândri de asta.

Duminică, în a doua zi de referendum, până la ora 16.00, în localităţile Cumpăna şi Ghindăreşti ziua de vot a decurs normal, atât viii cât şi morţii fiind prezenţi la urne ca la orice demers electoral, fără incidente sau situaţii ieşite din comun. Chiar unii dintre preoţi s-au arătat mai mult decât mulţumiţi de numărul de capete cu batic mobilizate la secţiile de votare.

Problemele au apărut seara, pe la 19.00, după ce un grup de câţiva morţi din Ghindăreşti au ieşit chiuind din secţia de vot, strigând „M**e PSD!“ sau „Să mă c** în familia mea tradiţională, care mi-a mâncat averea!“. Vestea a umblat repede, iar un alt grup de decedaţi din Cumpăna s-au conformat şi au procedat la fel.

Ce familie tradiţională, băi nene? Pă mine nevastă-mea m-a omorât cu zile, la propriu. Ea şi cu japiţa aia de mă-sa! M-au îngropat acum două luni şi nici măcar nu mi-au făcut de 40 de zile cum se fa-“, a apucat să ne declare Gicu Ualchinded înainte să i se desprindă maxilarul.

Vizibil consternată, primăriţa PSD din Cumpăna, Mariana Gâju a dat răcnet în comună spunând că orice persoană decedată care va îndrăzni să mai voteze împotriva familiei tradiţionale nu va mai beneficia de pomeni şi slujbe pe următorii trei ani, iar accesul familiilor în cimitir va fi interzis.

Familie tradiţională, eh? Matale ştii câte cozi de topor la cap, pumni în maţe şi şuturi în cur mi-am luat eu în 45 de ani de căsnicie de la bărbată-miu? Şi ce-i mai plăcea şi lui tradiţia…“, ne-a declarat şi trupul Marietei Chiuvetă.

Un alt cadavru, piele şi os, s-a destrămat chiar la intrarea birtul transformat în secţie de votare şi a fost măturat rapid de tanti Florenţa, femeia de serviciu.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.362 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.