Constanța

Șoferi, evitați b-dul Lăpușneanu! Intersecția de la Trocadero, 5 zile fără semafor

Scris de 
 pe data 
27 iulie, 2023

Primăria Constanța atenționează conducătorii auto să evite intersecția de la Trocadero, unde va fi întreruptă semaforizarea pentru cinci zile 

Începând de luni, 31 iulie, până pe data de 04 august, se oprește total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței pentru cinci zile pentru înlocuirea întregului ansamblu.  

Admitere Ovidius Constanta 2023

Până la repunerea în funcțiune a  noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța. 

Această măsură este necesară  conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.  

Potrivit Primăriei, geometria intesecției va fi reconfigurată, se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite. 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative”, se mai arată în comunicatul de presă al municipalității.  

Actualitate