Actualitate Politică

Stelian Ion: „Chițac a câștigat la limită în 2020, promițând că va scăpa orașul de PSD. Unde este acum PSD? În biroul primarului“

Scris de 
 pe data 
18 martie, 2024

Ca urmare a declarației publice făcută de președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a spus că „majoritățile în toate administrațiile locale vor fi făcute de PSD și PNL”, deputatul și candidatul propus de USR pentru Primărie, Stelian Ion spune că acesta este planul pe care coaliția de guvernare îl pune în aplicare, Constanța și Vergil Chițac (PNL) fiind un bun exemplu în acest sens.

„Votând candidații PNL, votezi de fapt candidații PSD. Toate voturile date pentru candidații PNL sunt voturi pentru a proțăpi PSD la putere. Este o iluzie să mai crezi că acolo unde PNL candidează separat înseamnă că nu vrea alianță cu PSD și că nu îl va aduce la putere, indiferent cât de puține voturi ar obține PSD.

La Constanța avem exemplificarea perfectă: Vergil Chițac a câștigat la limită în 2020 promițând că va scăpa orașul de PSD. Unde este acum PSD în Constanța? În biroul lui Chițac. PSD este aliatul primarului pentru a vota proiectele care aduc haos și distrug orașul, este la masa negocierilor politice pe bucăți de plajă.

Marcel Ciolacu nici nu mai ascunde acest plan și recunoaște că PNL lucrează în folosul PSD: „este cu certitudine stabilit foarte clar, după alegeri, majoritățile în toate administrațiile locale vor fi făcute de PSD și PNL”.

Candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Constanța doar din partea PNL este o încercare de a-i mai păcăli o dată pe constănțeni. Candidaturile separate ale PSD și PNL sunt parte din planul lui Ciolacu și Ciucă de a-și împărți țara, de a se permanentiza la putere și de a conduce în folosul lor și pentru interesele lor. Matematica inventată de alianța PNL-PSD se rezumă la o operație simplă: 1+1=Partidul unic.“

Actualitate