Constanța

Strada Ștefăniță Vodă, închisă circulației și modificare de traseu RATC pe linia 44

Primăria Constanța informează că în următoarele zile traficul rutier va fi închis pe strada Șetfăniță Vodă din cauza lucrărilor de asfaltare. 

Scris de 
 pe data 
6 martie, 2019

Angajații de la Confort Urban continuă astăzi lucrările de frezare a carosabilului pe strada Ștefăniță Vodă, tronsonul cuprins între străzile Badea Cârțan și Soveja, urmând ca vineri, 8 martie și sâmbătă, 9 martie să fie turnat covorul asfaltic.

Pentru ca reabilitarea tramei stradale să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total vineri, 8 martie și sâmbătă, 9 martie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pe strada Ștefăniță Vodă, între străzile Badea Cârțan și Soveja.

De asemenea, până la finalizarea lucrărilor, autobuzele RATC care deservesc linia 44 vor întoarce în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă.

Rugăm conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zona în care se efectuează lucrări, să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 

Actualitate