Reprezentanții RAEDPP au au efectuat o serie de verificări cu privire la autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai campusului social „Henri Coandă“ și ai locuințelor din fondul locativ de stat.

Potrivit RAEDPP, există suspiciuni că peste 220 de persoane au depus astfel de documente falsificate, în scopul îndeplinirii criteriilor de eligibilitate pentru repartizarea unei locuințe ori în vederea prelungirii contractelor de închiriere deja existente.

Regia continuă verificările și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite cu certificate fiscale false.

De asemenea, RAEDPP informează că a demarat procedura de corespondență cu autoritatea emitentă a certificatelor fiscale.

Campusul social Henri Coandă este administrat de RAEDPP și, în preznet, găzduiește aproximativ 2.800 de persoane.

Cartierul a fost construit în 2012 de fostul primar, Radu Mazăre, în plin an electoral, fapt ce a stârnit o serie de controverse ce se mențin până în ziua de azi.

În ciuda nemulțumirilor locuitorilor din zonă, care se plâng în permanență că vecinii asistați social tulbură liniștea și ordinea publică, actualul primar, Decebal Făgădău a mai construit șase noi blocuri în cartier, ce au fost date în folosință anul trecut.

 

(Visited 3.493 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.