Umor

Tânăr constănțean, părăsit de prieteni după ce a anunțat că din nou își face ziua la Sabroso

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 martie, 2019

Relu Singălgai (27 de ani) din Constanța s-a trezit singur, fără niciun prieten, chiar de ziua lui. După ce patru ani la rând le-a făcut cinste cu pizza la Sabroso, gașca tânărului a pus piciorul în prag și l-a părăsit, numindu-l „un sărac fără imaginație“.

Eu chiar credeam că le place la Sabroso, că pizza e bună, că e atmosferă, dădeam cechinuri de fiecare dată… Nu mă așteptam la așa ceva și, credeți-mă, sunt devastat pentru că nu știu ce ar trebui să fac acum“, mărturisește Relu.

Prietenii acestuia spun că au tolerat ieșirile la Sabroso de dragul lui Relu, ca să nu se simtă prost.

Toate au o limită! În fiecare an, pac!, Sabroso. Altceva nu mai știe în afară de restaurantul ăla… Ce să facem acolo? Să ni se lungească urechile de foame până vine comanda și aia să vină greșit? Să mănânc pizza cu topping de ulei? Să-mi inspectez mâncarea ca să nu aibă extra-muște în ea? Și să mai dau și cechin ca să mă vadă toată lista că iar am fost la Sabroso? Bă, gata, ne-am săturat!“, declară purtătorul de cuvânt al găștii lui Relu.

Noi făcusem și chetă pentru cadou… Ne pare rău că s-a ajus aici. E ca atunci când de Crăciun primești cărți și pulovere în loc de jucării“, spune un alt fost prieten.

Foștii prieteni ai tânărului spun că se simt jenați de toată povestea și că regretă toate cechinurile pe care le-au dat de acolo.

Aceștia susțin că a da cechin de la Sabroso e ca și când te-ai lăuda că ai cumpărat whiskey de la Lidl. E ca și când ai făcut cumpărături în Tomis Mall și te minți că nu ai cumpărat chinezării și că ai ieșit ieftin.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate