Inspectorii au efectuat verificările în cursul zilei de luni, 16 decembrie, concluzionând că unii dintre comercianți pun în pericol sănătatea vizitatorilor din târg.

Multe dintre produsele descoperite sunt depozitate și preparate în condiții de igienă sub standardele impuse de legislația în vigoare și… bunul simț.

Au fost emise două ordine de oprire temporară a activității și am dat câteva avertismente. De asemenea, au fost lăsate și patru invitaţii agenților economici, pentru a ne fi prezentate documente.

Am acordat și mai multe consilieri. Au fost și trei situații în care lucrurile stăteau spre bine, lucru care mă bucură enorm. Ne văzuserăm cu aceştia în câteva situații și pare că le-a fost de folos!“, a transmis Horia Constantinescu, directorul CJPC Constanța.

Amintim că și săptămâna trecută, inspectorii OPC au găsit o serie de nereguli și la Târgul de Crăciun din fața Teatrului „Oleg Danovski“. Și acolo au dispus oprirea temporară a activității în cazul a trei comercianți și retragerea definitivă de la comercializare a 300 de kilograme de alimente.

De asemenea, au fost aplicate trei amenzi în valoare de 18.000 de lei.

 

(Visited 788 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.