Umor

Nu rata!!! Târgul de Crăciun de la Constanța este unic în Europa. Lucruri pe care trebuie să le afli

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 decembrie, 2023

Târgul de Crăciun de la Constanța este atât de mic încât a fost evacuat de trei ori după ce un pensionar s-a bășit la coadă la semințe. Autoritățile anunță că scurgerea de gaze a fost neutralizată rapid cu dicarbocalm.

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun este perfect sigură și unică în Europa. În 1947 când a fost verificată ultima oară nu s-au constatat deficiențe.

  Vinul fiert vândut la Târgul de Crăciun de la Constanța este recomandat peroanelor cu cataractă și celor care poartă ochelari deoarece este făcut pe bază de lichid de parbriz.

  Copiii pot asista în fiecare seară la frumoasele lupte cu săbii între spiridușii din Palas și elfii din Henri Coandă.

  La Târgul de Crăciun de la Constanța comercianții nu pun zahăr pe gogoși, ci antibiotice. Langoșile cu ampicilină fac senzație

  Târgul de Crăciun de la Constanța a fost desemnat cel mai frumos din România, după cele de la Belești-Măciuca și Spermezeu.

  Grupul de colindători din Henri Coandă susține în fiecare seară concertul de colinde „Fur la poarta Raiului” și „Deschide ușa creștine, că intrăm peste tine”

  Record de vizitatori la Târgul de Crăciun de la Constanța după ce Cristi Borcea a venit aseară cu copiii și nevestele lui.

  Primarul Vergil Chițac a cerut să fie adusă celebra Balerină din Satul de Vacanță pentru a înlocui Roata Panoramică, dar a renunțat după ce s-a constatat că Balerina avea scurgeri (la sistemul hidraulic).

  Târgul de Crăciun de la Constanța a costat de două ori mai mult decât cel de la Viena ca să le facem în ciudă sărakilor de austrieci care nu ne primesc în Schengen.

  Actualitate