După ce săptămâni la rând constănțenii și-au exprimat vehement nemulțumirea față de oranizarea târgului de Crăciun din Piața Ovidiu, firma By The Sea Events a anunțat astăzi închiderea târgului  cu 15 zile mai devreme decât era prevăzut.

Târgul fusese inaugurat de 1 decembrie, odată cu sărbătorirea Centenarului.

Cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noastră“, se arată în comunicat.

Totodată, organizatorii vor să sublinieze că târgul nu a fost un eveniment al Primăriei Constanța, ci unul privat. Aceștia spun că Primăriei i-a fost cerut doar sprijinul.

Cu toate acestea, evenimentul a fost promovat de către Primăria Constanța fără a fi menționat vreodată acest lucru, chiar fiind totul „ambalat“ într-un fel cadou pe care instituția îl oferă constănțenilor.

Acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a duce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi“, mai este precizat în comunicatul în care, se pare, există o obsesie pentru verbul „a realiza“.

 

(Visited 10.705 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.