Teodora Făgădău, mama primarului PSD al Constanţei, Decebal Făgădău, în vârstă de 70 de ani, a fost audiată de poliţişti, după ce a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă 5 buletine de vot. La uşa secţiei de Poliţie, soţul acesteia, Vasile Făgădău, a făcut primele declaraţii cu privire la incident.

„Fata de acolo (reprezentanta secţiei de votare n.red.) în loc să observe că a dat patru sau cinci buletine…i-a dat numai pentru europarlamentare. S-a dus acolo, ea nu vede, e bătrână, pensionară. Şi a venit cu ele şi a sesizat băiatul (preşedintele secţiei n.red.). Ce faceţi aici? Aşa mi-a dat… Dar ea zice că i-a şutit. Soţia mea să şutească?”, a declarat Vasile Făgădău.

Tatăl primarului Constanţei mai spune că nu poate fi vorba de o acţiune intenţionată nici de o parte, nici de alta: „Nu i s-a înscenat. Este o simplă eroare, o greşeală şi de o parte şi de cealaltă. Nu a existat elementul intenţional niciodată, în vecii vecilor. Amin. Acum trage, dă declaraţii, e bolnavă, i s-a făcut rău, nu a mâncat, e pensionară.”

(Visited 1.656 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.